Kalatukku E. Eriksson

Merten elämyskeittiö

Kalatukku E.Erikssonin uusissa ja moderneissa tiloissa tomiva Merten Elämyskeittiö mahdollistaa tilaisuudet kokkaamisen ja hyvän ruuan parissa. Ainutlaatuinen keittiömme tarjoaa hyvät puitteet hienostuneelle ja unohtumattomalle tapahtumalle.

Yhteinen kokkikurssi tekee myös merkkipäivistä, valmistujaisjuhlista, polttareista tai vaikkapa harrastuskerhon pikkujouluista ikimuistoiset. Ilta sujuu mukavastu serustellen ja kokaten.

Osallistujat saavat mukaansa ohjeet, joiden avulla jokainen voi tarjota myöhemmin kotona omille vierailleen unohtumattoman ruokaelämyksen. Ryhmäkoko 8-20 henkeä. Järjestämme sushi-kokkikouluja ja muita herkullisia kokkikursseja aina ostereista suomalaiseen tuoreeseen kalaan ja kampasimpukoihin. Tarjoamme myös maukkaita fine dining- illallsia, joita höystävät tarinat ruuan maailmasta. Ruokakursseihin on mahdollista liittää viinitasting.

Elämyskeittiö tarjoaa loistavat puitteet etenkin yritystilaisuuksien järjestämiseen. ainutlaatuinen sijainti ruuan alkulähteillä ja korkealuokkainen palvelu takaavat erilaisen ja unohtumattoman kokonaisuuden.

Yhteinen kokkaus ammattilaisten johdolla on erilainen tapa järjestää ohjelmaa yrityksen henkilöstöjuhliin, asiakastilaisuuksiin tai myyntikokouksiin.

Merten elämyskeittiö
Holkkitie 12 A, toinen kerros
Roihupelto, 00510 Helsinki

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teidän tarpeisiinne sopiva tilaisuus!Kuvat: Tomi Laurila